‘Grammy Award-nominated’ zangeres, drummer en percussionist Sheila E. schreef een autobiografie over haar bewogen leven, waarin ze met ontelbaar veel artiesten lief en leed op het podium heeft gedeeld en waarin de kracht van muziek een zeer belangrijke rol speelt.

Sheila E. werd in 1957 geboren als Sheila Escovedo in California, Amerika. Ze begon met drummen toen ze 3 jaar oud was, geïnspireerd door haar vader, de legendarische percussionist Pete Escovedo. Op haar negentiende werd ze verliefd op Carlos Santana en op haar 21ste ontmoette ze Prince.

the-beat-of-my-own-drumHaar boek “The Beat of My Own Drum” is een terugblik op 40 jaar ‘Latin’ en popmuziek; van haar tournees met o.a. Marvin Gaye, Lionel Richie, Prince en Ringo Starr tot en met haar eigen solo carrière. Tegelijkertijd beschrijft ze hoe de kracht van muziek haar leven heeft gered. Als kind werd ze seksueel misbruikt maar haar ouders, de muziek en haar geloof in God gaven haar de kracht om hier overheen te komen en een legendarische carrière in de muziek te maken.
Haar memoires geven zowel oude als nieuwe fans een unieke kijk in het leven van Sheila E., voor wie boven alles muziek de hartslag van het leven is!

Bron: [Sheila E]

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.