Een mooi gemaakte documentaire over vier broers; hun liefde voor elkaar en voor muziek. Een aanrader voor iedereen die van muziek houdt!

“Er wordt nog steeds wel eens lacherig gedaan als hun naam valt en ze worden niet zo vaak genoemd als The Beatles en The Rolling Stones als het om muziekgeschiedenis gaat, maar hun invloed valt ook in de hedendaagse popmuziek niet te onderschatten.”
[recensie NRC]

“Broederband
Een paar kanten van dit verhaal zijn wat onderbelicht gedurende de jaren, aldus de maker van de docu. Of moeten we zeggen dat het hoofdstuk disco juist overbelicht is? Hoe dan ook, de mensen waarmee we over deze band gingen praten bleken prima op de hoogte van het oeuvre van The Bee Gees. Maar ze wisten weinig over Barry, Robin en Maurice zelf. Hoe sterk hun broederband was. Dat die hen al die jaren bij elkaar gehouden heeft, overal doorheen en naartoe heeft gesleept. Ze hadden onuitputtelijk respect voor elkaar en voor mij was het belangrijk dat minstens zo goed te laten zien als het hele Saturday night fever-verhaal.” [Telegraaf]

The Bee Gees: How Can You Mend a Broken Heart (2020) | Official Teaser | HBO

 

Een gedachte over “Kijktip! The Bee Gees: How Can You Mend a Broken Heart


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.